اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

اتحادیه اروپا خواستار تحقیقات مستقل درباره حمله جولان اشغالی شد

اتحادیه اروپا خواستار تحقیقات مستقل درباره حمله جولان اشغالی شد مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خواستار تحقیقات بین المللی مستقل درباره حمله مجدل شمس جولان اشغالی شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۷ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 28
کد خبر: ۲۵۱۹۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، جوسپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز شنبه پس از اصابت موشک به زمین فوتبال در مجدل شمس جولان اشغالی، خواستار تحقیقات بین المللی مستقل در مورد این حادثه غیرقابل قبول شد.

 

به گزارش بامداد یکشنبه الجزیره انگلیسی، بورل صفحه خود در رسانه اجتماعی ایکس نوشت: من شدیداً این حمام خون را محکوم می‌کنم.

 

به دنبال این حمله منابع صهیونیستی مدعی شدند که این حمله از سوی حمله لبنان صورت گرفته است، این درحالی است که مقاومت اسلامی لبنان در بیانیه‌ای انجام چنین حمله‌ای را «قاطعانه» تکذیب کرد.

 

مقاومت اسلامی لبنان در بیانیه‌ای ضمن تکذیب هرگونه حمله به منطقه «مجدل الشمس» واقع در جوبان اشغالی سوریه اعلام کرد: حزب الله ادعای رسانه‌های رژیم اشغالگر درباره حمله موشکی به مجدل الشمس را تکذیب و تأکید می‌کند که مقاومت اسلامی لبنان هیچ ارتباطی با این حمله نداشته و انجام آن را رد می‌کند.

 

این بیانیه پس از آن صادر شد که منابع رسانه‌ای صهیونیستی اعلام کردند حزب الله لبنان با انجام یک حمله موشکی منطقه مجدل شمس در بلندی‌های اشغالی جولان را هدف قرار داده است.

 

رسانه‌های صهیونیستی همچنین گزارش دادند که این حمله تاکنون ۱۲ صهیونیست را کشته و موجب زخمی شدن ۴۰ تن دیگر شده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده